InternetKyrkan

Gud är kärleken  del 2  Professor Werner G Jeanrond

Kärlekens teologi - Werner G. Jeanrond - Verbum

Kärleken är den Kristna trons centrum.  Vi får i denna bok följa kristna tänkares skilda syn på kärleken.

Jeanrond ger en fullödig bakgrund till den kristna kärleken och de skiftande synsätt som dykt upp genom århundranden.

Författaren ger Dej en mångfacetterad bakgrund för att Du ska få ett stabilt underlag till en mogen och rik syn på Guds kärlek till Dej och till alla människor.

Boken utgör ett fullödigt underlag för att användas i gruppsamtal eller studiecirklar.

Du kan starta grupper över Internet med alla de möjligheter detta öppnar. Liksom att Du i Din församling eller med några vänner startar ett samtal kring Kärlekens teologi.

Målet ska vara att vi alla ska mogna i vår kärleksrelation till Gud och våra medmänniskor och att kärlekens frukter ska stråla ut över vår jord.

Kort textprov nedan

Förstasidan