Internetkyrkan

Bibeln

Uppbrottet

Bibeln - Andra Mosebok - Exodus

Du kan läsa i Din bibel men det går också bra att gå in på hemsidan Bibeln.se och söka Dig fram till texten.

Boken Uppbrottet, författare Göran Larsson - Arcus förlag. Larsson hjälper oss, med varsam hand, att blicka in i djupet av texterna i Exodus. - Fördelaktigt projektpris!

höra

Voxbiblia

Voxbiblia har anlitat duktiga uppläsare och spelat in hela Bibel 2000. På deras hemsida kan Du lyssna till hela bibel 2000 utan kostnad.

Du får dock inte spela in uppläsningarna.

Till en låg kostnad kan Du köpa en cd-skiva eller en inspelning på mp3-spelare av hela Bibeln. Förmånligt erbjudande.

se

Google Earth

You Tube

Google Earth - ger Dig möjlighet att själv titta på det Du är intresserad av på de platser vi besöker genom att ladda ner till Din dator Google Earth gratis. Vi kommer dock att hämta hem klipp från Google Earth samt försöka ge Dig lite hjälp till en början.

You Tube - tänker vi använda för att spela in korta videofilmer som ska introducera eller belysa särskilda frågor.

umgås

Internetkyrkan

Studieförbund

Bön

Facebook - kan vi nyttja till att skapa informella grupper medan vi genomför projektet. Gå till gruppen UPPBROTTET i Facebook.

Internetkyrkan - kommer att fungera som samordnare av projektet. Denna hemsida drivs helt ideellt och deltagandet i projektet är gratis.

Förhandllingar pågår med ett studieförbund om ett samarbete kring bla studiecirklar på Internet. Samtalen rör också hur vi ska kunna sprida kunskap kring lärande över internet. Formerna för samarbetet beräknas fastlagda senast i slutet av maj.

Via Bön - Utnyttja deltagandet i projektet till att utveckla Ditt böneliv. Förbön för projektet välkomnas. Du väljer form och innehåll.

2 VOXBIBLIA

Voxbiblia.se

Observera! Du får inte kopiera de filer Du får lyssna till gratis.  Inläsarnas upphovsrätt måste respekteras!

Passa på! Bra priser på Voxbiblias produkter. Om du på beställningen anger kampanjkod "Jesus" får Du 25% rabatt

Länk till Voxbiblias hemsida för beställning                    Vox biblia är en icke komersiell organisation som arbetar med att sprida bibeln i inläst form

3 Boken

Boken UPPBROTTET  - Göran Larsson

Arcus förlag

Boken kan beställas, som en del av projekt UPPBROTTET, till ett fördelaktigt pris.

120 kronor  inkl moms och frakt - Länk

<<< Åter sidan 1