Internetkyrkan

Pilgrimsvandring efter Klosterleden - Linköpings stift

Klosterleden

Eller elva etapper från Krokek (2:1) - Vadstena 2:11;  Kolmården/Krokek – Åby – Norrköping – Styrstad – Söderköping – Gårdeby – Askeby – Linköping - Vreta Kloster – Västerlösa - Skänninge - Vadstena.

På kartan bredvid kan Du se Kosterleden i Linköpings stift

Alvastra 1:1-Boglösa 1:2-Vadstena (två etapper).

Förteckning av etapper

I samma förteckning använder vi oss av Google earth kring några etapper för att inspirera Dig att  använda detta program. Google Earth laddar Du hem utan kostnad om Du vill söka på egen hand.

Till varje etapp följer vi schemat

1  Inför starten läser/lyssnar vi till en text .

2  Besöker hemsidan för  Google Earth för att studera etappen från ovan.

3  Väljer ut några platser eller byggnader som vi vill titta närmare på.

Du kan även förbereda Dig/lotsa Dig fram via Din mobil.  Gå in på www.internetkyrkan.se . Därefter går du via innehållsförteckning till  pilgrimsvandring.

Face book

Innan Du börjar pilgrimsvandringen bör Du skaffa en adress i Face book (länk)

Den adressen kan vara bra att ha dels när Du förbereder pilgrmsresan dels när Du möter pilgrimsvänner. Då blir det möjligt att lägga in dessa nyvunna vänner i Din Face book. Sedan är det upp till Dig att utnyttja resurserna.

Kjell Vagnhammar

D u